8mobileincome8m

Our Products

Home
Our Products
Testimonial
Kenapa Pilih Mobile Income
Contact Us
Tugas Agen
skim Agen
Komisen untuk Agen
Borang Daftar
Kenapa Pilih Mentor Kami
Produk kami ialah Mobile Direktori yang di jenamakan sebagai MOBILE INCOME.
 
Produk kami ini (mobile direktori) bukanlah satu barangan FIZIKAL yang boleh di pegang, bukan juga software(perisian) berbentuk CD dan sebagainya. Tetapi ia adalah "sistem perisian " (software system) yang di intergrasikan dalam sistem  internet yang boleh di LIHAT didalam handphone ( melalui sms ke 33886) atau komputer ( melalui website http://www.mobile-income.com )
 
MOBILE INCOME ialah satu jenama sistem mobile directory yang di rekacipta oleh pakar IT professional yang di gunakan untuk menyalurkan maklumat perniagaan kepada orang ramai melalui komputer ber-internet dan telefone(melalui sms)
 
Dengan menggunakan internet orang ramai boleh membuat carian produk/ servis melalui website:  www.mobile-income.com .
 
Orang ramai juga boleh membuat carian dengan menggunakan handphone secara menaip perkataan CARI di ikuti "nama produk/ servis" kemudian menghantarnya ke nombor 33886. Dalam beberapa saat sistem mobile-income akan memberi jawapan dengan memberikan informasi mengenai carian yang di minta.
 
Contoh: Anda ingin membeli tayar kereta maka anda taip "CARI tayar kereta" dan hantar sms tersebut ke 33886. Anda akan mendapat jawapan dari sistem mobile-income itu dalam beberapa saat yang menyenaraikan direktori peniaga yang menjual tayar kereta kedalam handphone anda. Dengan cara ini peniaga memperoleh pelanggan melalui sistem ini untuk meningkatkan jualan.
 
Makna Perkataan:
 
Peniaga ( Merchant): Ialah syarikat, organisasi, persatuan, orang persaorangan, etc yang ingin mempromosi dan menjual barangan/ servis mereka kepada orang ramai dengan mengiklankan ke dalam mobile income.
 
Mobile direktori: Direktori bergerak yang mengandungi informasi mengenai produk dan syarikat yang telah di intergrasikan dalam internet oleh sistem MOBILE INCOME dan ianya boleh di lihat dan di buat carian melalui handphone dan komputer ber-internet (website)
 
Pusat Pengurusan Mobile Income
30-1A, Jln Hijau 5/3,
Bandar Tasik Puteri,
48080 Rawang,Selangor,Malaysia.
Tel: 03-6034 5625, Fax:03-6034 2464
email:
dmenshin@streamyx.com, dmenshin@gmail.com