| Home | Product BioPrim Spray | Product GH Cap | Product Range & Business Price | ORDER PRODUCT | Contact Us | HGH HumanGrowthHormone | Link To Favourite Sites

Kenapa Kita Perlukan HGH

Apa dia HGH??
HGH adalah hormon yang di keluarkan oleh kelenjar pitutari yang terletak di otak kita. Hormon ini berfungsi untuk menggalakkan pertumbuhan sel, tulang, otot dan organ di seluroh badan kita. Pengeluaran HGH berkurangan ketahap hanya 25% waktu kita berumur 60 tahun.
 
Apa terjadi bila HGH berkurangan??
Penurunan Hormon HGH berkaitan terus dengan simtom penuaan termasuklah kedutan, rambut beruban, kekurangan tenaga, kemerosotan fungsi seksual, pengumpulan lemak badan, penyakit kardiovaskular, osteoprosis dan banyak lagi.
 
Lebih 28,000 kajian klinikal di dunia.
Pakar anti penuaan mengatakan penuaan adalah sejenis penyakit di kenali sebagai "Sindrom kekurangan HGH". Penuaan bukan lagi proses semulajadi tetapi boleh di cegah dan di sembuhkan. Kajian klinikal membuktikan peningkatan paras HGH beupaya mengsongsangkan(menterbalikkan) kesan penuaan.
 
Apa dia Bio Prim dan GH Cap??
Bioprim Spray dan GH Cap yang di perbuat daripada Asid Amino dan Vitamin adalah suatu pemakanan tambahan yang apabila di makan akan merangsangkan kelenjar pituitari di otak kita untuk mengeluarkan Hormon HGH secara semulajadi. Ini adalah suatu alternatif lain bagi menambahkan hormon HGH berbanding dengan suntikan HGH sintetik yang berharga terlalu mahal dan ada kesan sampingan.
Bukti Bio Prim boleh merangsang pengeluaran HGH.
Bio Prim atau GH Cap adalah salah satu perangsang pengeluaran HGH ( GH Releaser). Para pengguna di seluroh dunia yang telah menggunakan produk ini telah mendapatkan kesan yang menakjubkan dan menggembirakan.
Malah ramai pengguna yang mempunyai penyakit kronik seperti penyakit jantung,tekanan darah tinggi, keguguran rambut, hepatitis B, Sembelit, gastrik,penyakit kulit,kencing manis,kolesterol tinggi,migraine,lelah,kelemahan seksual,diabetes,kegemukan,dan sebagainya mendapatkan perubahan menakjubkan hanya selepas menggunakan selama 3 bulan.
Untuk mendapatkan lebih informasi mengenai keunikan hormon HGH sila klik link dibawah:-